Mijn manier van werken

We starten altijd eerst met een intakegesprek, met dit gesprek worden een aantal praktische zaken doorgenomen.
Het is tenslotte belangrijk om zoveel mogelijk transparantie te geven over belangrijke onderwerpen zoals de Algemene voorwaarden, het Sleutelcontract en de Overeenkomst. Daarnaast vind ik het belangrijk dat u weet wie ik ben en aan wie u uw hond toevertrouwd, ook worden dan alle vragen die er zijn beantwoord.
Tevens kan ik u dan leren kennen en uw hond zien in zijn/ haar omgeving.

Tijdens de eerste keer mee, kijk ik of uw hond past in de roedel en of hij/ zij zich prettig voelt.
Daarnaast kijk ik ook hoe de andere honden (de roedel) reageert op uw hond, en natuurlijk kijk ik ook naar het gedrag van uw hond en zijn/ haar reacties.
Het gaat er natuurlijk om dat uw hond zich prettig voelt en geniet van de wandelingen.
Zeer waarschijnlijk is uw hond na 1 keer nog niet gewend, maar al gauw zal hij/zij door hebben dat het heel leuk is om met ons mee te gaan.

 

Individuele wandeling
Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor een individuele wandeling, misschien wilt u dat uw hond op andere tijden dan de groepswandelingen uit gelaten wordt.
Of uw hond heeft een fysieke beperking waardoor het afgeraden word om uw hond in groepsverband uit te laten gaan.
Ook kunnen er gedragsproblemen zijn waardoor uw hond niet mee kan in groepsverband, dan is een individuele wandeling een goede oplossing.
Ook neem ik bepaalde (HR) hoog risico rassen niet mee in een groepswandeling, of ze moeten een muilkorf dragen. Ik neem geen risico als het gaat om de veiligheid van andere honden die mee gaan in groepsverband.
Uw hond krijgt dan toch voldoende aandacht en beweging.
Een individuele wandeling is ca. 30 minuten maar als het gewenst is kan dit ook ca. 60 minuten.

 

Ik laat graag uw trouwe vriend uit.
Via mijn website kunt u alvast enige informatie vinden over de mogelijkheden en de tarieven.
Als u dan nog vragen heeft of als u besluit gebruik te willen maken van Honden uitlaat service Oudehaske kunt u contact opnemen via het contactformulier, een mail sturen naar info@hondenuitlaatserviceoudehaske.nlof bellen/ whatsappen naar 0650275693.

Bellen voor een afspraak?